22 Temmuz 2016 Cuma

Bioderma Sebium

                                          Bioderma Sebium
 Akne, her yaştaki kadın ve erkek için önemli cilt kusurlarının başında gelmektedir. Görümü, iyileşme sürecinden sonraki aşaması ve cilt yüzeyinde bıraktığı hasarın psikolojik etkileri oldukça fazladır. Akne oluşumunun nedenleri arasında; güneş ışınları, stres, elin yüz ile teması ve ilaçlar kabul edilebilir. Tüm bunlar cildin sebum dengesinin bozulmasına ve cilt yüzeyinde istenmeyen sorunların oluşmasına neden olur. Sebum dengesini korumak için özellikle karma ve yağlı ciltlerin, cilt temizliğine önem vermesi gerekmektedir. Bioderma’nın karma ve yağlı ciltler için hazırladığı Bioderma Sebium serisi, sebum dengesi problemi yaşayan ciltler için kullanıma uygundur. Bioderma Sebium serisinin amacı, ciltteki sebum oranını dengelemek ve yağ artışını azaltmaktır. Bioderma Sebium sayesinde, sebum dengesi düzenlenmiş cilt yüzeyinde akne oluşumu azalacaktır.
Bioderma Sebium serisi toplam 11 üründen oluşmaktadır. Serinin içerisinde; Bioderma makyaj temizlemeye suyu olan Sebium H2O, Bioderma yüz temizleme jellerinden Sebium Foaming Gel,  temizleyici bar, serum ve bakım kremleri bulunmaktadır. Bioderma’ nın karma ve yağlı ciltler için oluşturduğu serinin ürünlerinden bazıları;
Bioderma Sebium Foaming Gel: Karma ve yağlı ciltler için hazırlanmış içeriği ile cildi temizler ve arındırır. Cildin fazla sebumdan arınmasına yardımcı olur. Sabun içermeyen formülü ile nem dengesine zarar vermeden cildi nazikçe temizler. Bioderma Sebium, paraben ve renklendirici madde içermez. Bioderma Sebium , karma ve yağlı cilt tiplerine sahip, Bioderma kullananlar tarafından tercih edilmektedir.
Bioderma Sebium H2O: Bioderma’ nın misel solüsyonu H2O, farklı cilt tipleri için hazırlanmış formüllere sahiptir. Bioderma Sensibio H2O, Bioderma Hydrabio H2O ve Bioderma Sebium H2O, H2O serisinin ürünleridir. Bioderma Sebium H2O, Bioderma makyaj temizleme suyu kategorisindedir, karma ve yağlı ciltlerin temizliği için kullanılmaktadır.
Bioderma Sebium Pore Refiner: Karma ve yağlı ciltlerin en büyük problemlerinden biri de gözeneklerin genişleyerek belirgin hale gelmesidir. Cilt altındaki sıvıları cilt yüzeyine çıkarmak için var olan gözeneklerin; genetik faktörler ve yanlış uygulamalar sonucu belirgin hale gelmesi, rahatsız edici bir görüntü oluşturur. Bioderma Sebium Pore Refiner, genişlemiş gözenekleri sıkılaştırmayı hedefler. Cildin parlaklığını geri kazanmasına yardımcı olan Bioderma Sebium, makyaj bazı olarak kullanıma uygundur. Karma ve yağlı cilde sahip olan ve gözenek genişlemesi problemi yaşayan, Bioderma kullananlarca tercih edilmektedir.
Bioderma Sebium Serum: Karma ve yağlı ciltler için hazırlanmış formülü ile cildi pürüzsüzleştirmeyi ve arındırmayı hedefleyen serumdur. Bioderma Sebium  patentli Fluidactiv® kompleksi ile ciltteki sebum dengesini korumaya ve düzenlemeye yardımcı olur.

Bioderma Sebium Hydra: Karma ve yağlı ciltlerin neme ihtiyacı olmadığı gibi genel bir kanı mevcuttur. Ancak karma ve yağlı ciltler aynı zamanda nemini kaybetmiş ve kırışıkların erken oluşumuna zemin hazırlamış olabilir. Bioderma Sebium Hydra, yağlı ciltlerin de nemlendirilmeye olan ihtiyacından doğmuş; cildi nemlendirmeyi ve yatıştırmayı amaçlayan bakım kremidir. Bioderma Sebium Cilt yüzeyinde oluşmuş kızarıklığı ve rahatsızlık hissini gidermeyi hedefler. Kurutucu tedavilerden sonra cildi nemlendirmek için de kullanıma uygundur. Karma ve yağlı ciltlere sahip, Bioderma kullananlarca tercih edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder